Foredrag & kurser

          DANSKE SOMMERHUSUDLEJERE               GRUNDEJERFORENINGER

Foredrag, inspiration & kurser - turisme & ledelse
Riv et par timer ud af kalenderen og bliv klogere, måske provokeret, men først og fremmest inspireret.Turisme - Danmarks 3. største eksporterhverv.

125.000 job - og de fleste uden for København! En omsætning på 90 milliarder kroner!

Det er, hvad turisterhvervet skaber, og mulighederne for vækst er absolut til stede. Hør om feriehuse, turisme, service og udvikling.

Varighed ca. 1,5 time

Pris kr. 4.000 plus transport.Deleøkonomi - det har feriehusejere praktiseret i 100 år!

Udviklingen i feriehusturismen - fra lille lokal aktivitet til stort eksporterhverv.

Bliv klogere på branchen og hvordan den har udviklet sig og få måske et blik ind i fremtiden.

En fantastisk og inspirerende historie om deleøkonomi, fra før begrebet blev opfundet.

Vejen til succes, bump på vejen, nedtur og spirende optimisme igen.

Varighed ca. 1 1/5 time – kan varieres alt efter efterfølgende debat mv.

Pris kr. 4.000 plus transportDet professionelle feriehusmarked

Fra turistbureau til millionforretning.

Hør historien om branchens udvikling fortalt af en af de centrale aktører i 90’erne, der var præget af voldsom vækst og centralisering. Hvor blev Larsen Feriehuse af? Hør om den kommercielle del af feriehusmarkedet – formidlingsbureauerne. Store, professionelle og særdeles veltjenende virksomheder i en branche, hvor erhvervsmæssig udlejning ikke er tilladt, og hvor metoderne er hårde.

Varighed ca. 2 timer

Pris kr. 5.500 plus transport

Kim Juhlin, cand. jur. & journalist

Kim Juhlin brænder for dansk turisme – et område han også har stor praktisk erfaring med. Han har beskæftiget sig med turisme siden slutningen af 1980'erne og var med i den meget store vækst i feriehusturismen op gennem 1990'erne.


Kim har en kompleks viden omkring det at eje, bruge og udleje feriehuse - han var bannerfører, dengang myndighederne søgte at begrænse brugen af danske feriehuse til 28 uger om året, ligesom han var dybt engageret i indførelsen af det skattefri bundfradrag i.f.m. udlejning af feriehuse og momsfjernelsen på formidling af fritidshuse. Kim's juridiske uddannelse var til stor nytte i disse sager.


Kim var i 10 år ansat i et af de førende formidlingsbureauer og sad bl.a. i bestyrelsen for Feriehusudlejernes Brancheforening. Ansvaret for kæden af lokalkontorer lå hos ham, og udviklingen af det omfattende servicekoncept foregik her.


Idag er Kim formand for foreningen Fritidshusejerne og er også direktør for FeriehusDirect - et nystiftet bureau der arbejder på en ny måde til gavn for ejere og lejere, idet der arbejdes med lavere avance, intet kurstillæg i udlandet og ingen lokalkontorer.Se brochure om kurser mv. Klik her!

Eksempler på kurser/foredrag:


Turisme - Danmarks 3. største eksporterhverv

 

Deleøkonomi - et 100 år gammelt dansk begreb


Det professionelle feriehusmarkedFandt du ikke lige det, du har brug for, så ring og spørg - ovenstående er kun eksempler :-)
Gratis indlæg

I specielle tilfælde holdes foredrag gratis (dog betales transport). Dette kan være ved større debatmøder, velgørende formål mv. Ring og hør.

Har du spørgsmål, vil du reservere et foredrag eller andet, så kan du altid ringe på 5042 1482 eller sende en mail, ved at udfylde formularen nedenfor og trykke på "send", så hører du fra mig hurtigst muligt.

 
 
 
 

Copyright © All Rights Reserved | Fritidshusejerne • Maglebjergvej 13 • 2800 Kgs. Lyngby • Tlf. 5059 8115 • info@fritidshusejerne.dk • www.fritidshusejerne.dk