Sommerhusturisme

          DANSKE SOMMERHUSUDLEJERE               GRUNDEJERFORENINGER

Danske Sommerhusudlejere

Vidste du      Sommerhusturisme      Ydelser      Debat      Medlemskab

Sommerhusturisme

Udlejning af sommerhuse og ferielejligheder

 

I Danmark er der et bredt udvalg af sommerhuse og ferielejligheder der udlejes, og blandt de mest populære områder er Odsherred og Marielyst i det østlige Danmark, og Blåvand, Henne Strand, Vejlby Kit og Vejers på den jyske vestkyst. I Nordjylland er det specielt Skagen, Løkken, Blokhus og Aalbæk der er populære.

 

Der er sommerhuse for enhver smag, ethvert behov og enhver pengepung. Der er alt fra billige sommerhuse over sommerhuse tæt ved vandet, luksussommerhuse og sommerhuse med swimmingpool. I Danmark er der store sommerhuse, med plads til hele familien og der er små hyggelige sommerhuse som er ideelle for par der ønsker ren afslapning i deres ferie.

 

Mange af sommerhusene er børnevenlige og er udstyret med barnestol, barneseng og udendørslegeredskaber (gynger, sandkasse etc.). På den måde bliver ferien ekstra vellykket hvis det er en familie med små børn. Ofte er der også mulighed for at have hund med i sommerhuset. I mange af sommerhusene er hunde nemlig velkomne.

 

En del af husene udlejes direkte af den private husejer, men de fleste huse udlejes igennem et udlejningsbureau. Som et supplement tilbyder disse bureauer ofte en afbestillingsforsikring eller en tryghedsforsikring. Det giver ekstra tryghed for lejerne.

 

Danmark har flere landsdækkende sommerhusudlejningsbureauer med privatejede sommerhuse og ferielejligheder.

 

Mange af disse udlejningsbureauer tilbyder miniferier og weekendophold. Miniferie giver mulighed for korte weekendophold fra fredag eller lørdag til søndag eller mandag eller hverdage fra mandag til fredag. Miniferie er typisk udvalgte huse uden for den egentlige højsæson.

 

Søger man et billigt tilbud, og er man klar til at tage af sted med kort varsel, tilbyder mange bureauer også Last minute tilbud, her kan man spare mange penge, og stadig få den samme, høje kvalitet.

 

Som eksempel på et landsdækkende udlejningsbureau, er her et link til FeriehusDirect og Novasol.

 

Hvis du søger efter huse der udlejes direkte af den private husejer, er her et link til en feriehusportal hvor private husejere kan markedsføre deres hus - Sommerhusportalen.

 

Endelig er der VisitDenmark, der er Danmarks officielle turismeorganisation. VisitDenmark markedsfører også sommerhuse på deres hjemnmeside. Her findes et bredt udvalg af sommerhuse på tværs af udlejningsbureauer. Her er et link til VisitDenmark.

Copyright © All Rights Reserved | Fritidshusejerne • Maglebjergvej 13 • 2800 Kgs. Lyngby • Tlf. 5059 8115 • info@fritidshusejerne.dk • www.fritidshusejerne.dk